Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

my favorite website, the tag

with 14 comments

long exposure to capture the wordings
sungai kuantan, it is

Ok, brader nUUr sudah tag me. Pasal laman web yg me paling suka. Tapi tak bilang berapa banyak. Jadi, me buat satu saja. Amboi!

Website that i like the most is:

(insert camel123)1. Uncle Kamal di ekawan itu. Blog oleh orang berumur untuk bacaan segala lapisan umur gitu.

tadaaaaaaa… dah siap dah tag ni, tapi me tak hendak tag orang lain. Bukan hidup me hendak susah lagi menyusahkan orang lain. Voleee kan 3x?

Alahai.

Written by en_me

Sat 1 Mar 08 at 12:05 pm

Posted in ho hum

Tagged with , ,

14 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Sungai Pahang airnya deras,
    Sudahlah deras, berliku-liku;
    Antara Pekan dan Kepala Batas,
    Kita mendukung hasrat yang satu.. ammvooii

    en_me

    Sat 1 Mar 08 at 9:18 am

  2. En Me, somehow uncle kamal’s blog tu mcm adik beradik dgn blog en me la pulak😀

    Kamceng seh😀

    me respek kat uncle kamal sebab blog dier x pernah sakitkan ati orang lain..
    me panggil dia ‘uncle yg mulia’ gitteww..

    Mr Ah Fa

    Sat 1 Mar 08 at 4:53 pm

  3. sonoknya baca blog pakcik tu..🙂

    eh gambar tu cantik la

    gambar yg canteq sebab guner DSLR yg itteww.. ehehe

    apis17

    Sat 1 Mar 08 at 7:16 pm

  4. uncle yg lucu mcm en me jugak

    dikatanyer me lucu gitteww..

    apis17

    Sat 1 Mar 08 at 7:21 pm

  5. Ahahaha, sungai kuantan…. Ramapi org selalu silap. Anggap sungai kuantan tu sungai pahang….

    Hahhahah, blog en me, sesuai di baca oleh kanak-kanak berusia seperti saya… ahhahah

    iye 3x.. me pong muler2 hingat camtu.. tp, sungai pahang sebenarnya di pekan itteww kan 3x..

    Azhar Ahmad

    Sat 1 Mar 08 at 7:33 pm

  6. saya pernah sampai sini dulu. hehehe masa tu nak makan ikan bakar kat tanjung lumpur🙂

    iye.. tanjung lumpur dgn makanan seafood yg sedapp juger beb..

    KNizam

    Sat 1 Mar 08 at 7:38 pm

  7. assalamualaikum

    DSLR tu kamera jenis canggih ya? Kalau nak beli kamera yang gambar boleh nampak cantik contohnya nampak blur latarbelakang tapi objek nampak terang tu…agaknya dalam berapa ya? Jenis apa pulak tu? Saya tadi survey camera kat kedai, tapi tak der ilmu langsung pasal kamera ni. Boleh En. Me bagi sikit info?

    waalaikumsalam juger,

    me bukannyer pakar.. tapi me tahu blur latarbelakang tuh namernyer ‘depth of field’.. DSLR jer leh wat camtu.. harga DSLR paling murah dalam RM2500++ [+ CLICK ]

    kalo ko xder bajet, digital camera biasanya cari at least 8megapixel, gambar baru mancongkam..

    tp kalo memang ko xde bajet, beli yg macam brader apis17 baru beli.. tp jgn komen kalo gambar x canteq gitteww .. (sori bro apis17, me gurau2 jer.. )

    husna

    Sat 1 Mar 08 at 9:18 pm

  8. ooo..kalau 8 megapixel tu baru mancongkam ya. Tadi tengok yang 8 megapixel tu mancongkam juga laah harganya ek..dalam RM1119.00 yg paling murah.

    Kalau DSLR tu sampai 2K, lari budget dah tu. Tak perla…saje je nak cari kamera baru sebab nak pergi umrah bulan 5 ni..ni mancongkam jugak ni. Video Cam SOny tu ade…tapi silap beli. Tokey kedai tu kata kalau ambil gambar video comei gambarnya. kalau ambil gambar biasa digital pun lawa. Tapi bila develop gambar …hampeh.

    Ok la kalu yg 8 megapixel tu boleh la blum lari budget gitu.

    tq la en. me yang budiman. Tak leh nak la nak ambil gambar yang depth of field tu…huhuhu.

    ooic.. nak gi umrah katernyer..

    husna

    Sun 2 Mar 08 at 1:17 am

  9. Tapi gambar brader apis17 pun mancongkam jugak.

    me x bilang gambar dier x mancongkam.. koser
    semoga berjaya dan bergaya akak husna itteww..

    husna

    Sun 2 Mar 08 at 1:18 am

  10. tq en_me kerna rep tag tu..neway,mmg nice dpt blog uncle tu.yeah misi tercapai.tq

    semoga kita bisa jadik rakan siber yg baik gitteww..

    peace bro!

    nUUr

    Mon 3 Mar 08 at 1:20 am

  11. […] mengikut peta cakaran lakaran tangan kerani itu. Lebih empat jam kiranya. Walaupun tidak limpas bandar kuantan […]

  12. huhu. sblm ni penah gak aktip kat ekawan. uncle kamal pun penah drop kat blog ekawan kite. skang dh tak aktip, uncle kamal dh lupa kite kot.

    salah ko juger x aktip, tapi uncle kamal tak pernah luperkan sesaper.. sanggup ke jb, sanggup ke penang semater2 nak jumper kengkawan disaner..

    aria ayumi

    Tue 4 Mar 08 at 5:57 pm

  13. owh..sgt ku kenal sungai itu..tempat ku bersantai sekali sekala di malam hari bersama family..ku rindu kpg halamanku..chewah..hehe..

    itteww baru sungai .. belum tanjung lagik.. tanjung lumpur tempat ko berdating dulu2 .. ekeke (gurau2 je chik shaz itteww)

    shaz

    Tue 4 Mar 08 at 7:15 pm

  14. tanjung lumpur en_me?tanjung lumpur itu tempat ku meratah ikan bakar..haha..agak2 bler la boleh en_me blanje pekena ikan bakar tanjung lumpur ke?keke..:P

    ehehe, banjer pekena ikan bakar? voleee 3x..

    shaz

    Wed 5 Mar 08 at 10:18 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: