Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

exercise for your life

with 6 comments

not mine

Me kena biasakan jalan-jalan anak masa waktu bekerja. Ambil masa 30 minit. Untuk senaman pagi dan petang.

Me pergi ke KL Sentral, cuci-cuci mata. Kekadang me beli ‘buah campuran’ itu. Atau pun roti bakar di warung rasamas itu.

Itu saja yg me mampu buat. Hendak berlari me tidaklah larat. Apalagi melompat-lompat.

Sementara rakan-rakan me yg lain sibuk buat senaman paru-paru juga. Hembus-hembusan asap itu.

Cerita lain, hari ini hari raya cina. Tahun tikus. Me cadang hendak ke kampung hadhari di pulau wan man di pantai timur. Me cuba cari peta di bumi google, tapi pulau diliputi awan tebal pula. Walaupun tiada perancangan awal, tiada maklumat terkini, macam biasa me akan terjah juga ke sana.

Alahai.

Written by en_me

Thu 7 Feb 08 at 12:03 am

Posted in myself

Tagged with , , ,

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Subuh hari mencari lokan,
    Cuaca dingin tidak dirasa,
    Ilmu di dada kita gunakan,
    Untuk berkhidmat pada negara..

    en_me

    Thu 7 Feb 08 at 12:17 am

  2. Polar Bear berlari di waktu senja,
    Mengangkat besi utk menguatkan tenaga,
    Mengapa berlari anak sahaja,
    Hire personal trainer aja.

    Hehehe.. amacam pantun itew..
    Mr. ME ada komen….

    sebab me xlah seboroi polar bear itteww.. aha, cantek 3x

    Polar Bear

    Thu 7 Feb 08 at 1:18 am

  3. sentimental je bile aku tgk kasut sekolah. Terigt time dulu2. Kasut kene cuci sendiri, pastu kapor plak. Masuk sek men, kene pakai kasut hitam… lg la penat, kene kiwi.

    Baguih la kau buat senaman “jalan-jalan anak”. Jage badan tu same penting mcm jage anak.

    insyaAllah, kesehatan kan leh dijual beli..

    NoktahHitam

    Thu 7 Feb 08 at 4:48 pm

  4. nak tanya.. iteww tu trade mark en me jugak ke? en me iteww.. hik hik..

    itewww tu dah bersepah diguna kat maner2 .. koser

    apis17

    Thu 7 Feb 08 at 10:35 pm

  5. lawo kasooot… ekekeke.. nak pinjam tp x pe ler… kalo kelat pake… cam kasot mekdonel lakkkk… so, tgk je la…

    kasot mekdonel itteww kasut mencarik rejeki halal xper.. koser..

    kelat

    Thu 7 Feb 08 at 11:27 pm

  6. alamak.. en me dah warning sbb template sm ngan dia..

    waa..takutnyer saye..

    dhik thirah ittewww..
    blog bukanlah hakmilik.. template page layout samer xper.. jgn isinyer pong samer gak.. uhuhu

    athirah

    Thu 7 Feb 08 at 11:43 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: