Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

flat house for rent

with 21 comments

second floor for rent
with bigger signage

Semalam me ambil kunci dari penyewa rumah flat murah di bandar K itu. Baru enam bulan menyewa.

Me pulangkan duit deposit sebulan sewa. Baki deposit api dan air juga me pulangkan. Setelah ditolak bil tertunggak.

Me gantungkan tanda ‘untuk disewa.’ Paip air dibawah rumah juga me sudah tutup.

Alahai.

Written by en_me

Mon 4 Feb 08 at 12:03 am

Posted in property

Tagged with ,

21 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. kekadang me terfikir juger nak jual saja rumah flat murah itu.. tapi tunggulah dulu labuu..

    en_me

    Sat 2 Feb 08 at 2:47 pm

  2. “Apa ada harus dijaga,
    Hasil bumi berkurang pula,
    Senang kita senang sekarang,
    Esok lusa pada bermula”

    Zainal Abidin

    maksudnyer, kite x tahu nasib kiter masa depan kan 3x? entahkan untung entahkan tidak kan 3x? mr ah fa itteww..

    Mr Ah Fa

    Mon 4 Feb 08 at 12:56 am

  3. moge2 ade penyewa baru😉

    insyaAllah, kawasan pesat membangun..

    pandagumuk

    Mon 4 Feb 08 at 1:24 am

  4. Dekat kawasan mana en me? Kalau saya pegi kl, seminggu dua, boleh sewa umah en me… Save sket…

    bandar putra, kulai, johor darul takzim.. sounds familiar? aha

    Azhar Ahmad

    Mon 4 Feb 08 at 1:55 am

  5. Aduhai,

    Balcony View pandang KLCC…
    Nanti Kami ambik gambar Fireworks clear skit.
    Hehehe..

    ehehe, ko amiklah gambar fireworks banyak banyak .. tampal kat friendster ko.. me x kisah..

    Polar Bear

    Mon 4 Feb 08 at 6:32 am

  6. teringat masa akak duk kat BCH kat rawang tiga tahun lalu.

    pernah dok kat rumah flat yg tinggi itteww laa nih.. uhuhu
    BCH tuh amender?

    nuriman

    Mon 4 Feb 08 at 8:07 am

  7. ye…memang sound familiar…

    aper yg sound familiar itteww? ko ader umah sewa juger ker?

    chentahati

    Mon 4 Feb 08 at 11:40 am

  8. sy ade sewa umah.. tp sy takde umah sewa.. aishh, phm2 je la maksudnye ye.

    nanti ade la tu orang menyewa tu. klu jual, sayang la. property camni mkin lame mkin naik harga.

    iye 3x, me tengah fikir2kannyer.. uhuhu

    thank u bro, singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg inih for d 1st time..

    arasis

    Mon 4 Feb 08 at 2:26 pm

  9. Oit..
    Nie kat office nie… dari komputer Beruang AsiA.
    Beruang Asia “Kenapa Dia Beli rumah tue”
    Polar Bear “Murah Kot.”
    Beruang Asia “Kan dah susah nak sewakan.. Huhuhu.”

    yang benar,
    SA

    waa, seantero ofis ko canangkan blog me yg inih yer.. dah tunjuk gambar beruang asia ngan beruang panda ngan polar bear kat roadhouse grilled itteww.. mancongkam beb!

    untuk beruang asia itteww.. ko dah jual umah kat megah ria itteww?

    Beruang Asia

    Mon 4 Feb 08 at 4:20 pm

  10. BCH hihihi Bandar Countryhomes kui kui..duk tingkat satu..la ni tak duk dah…

    oic, la ni dok atas tanah kan 3x? ehehe

    nuriman

    Mon 4 Feb 08 at 4:39 pm

  11. en ME. mana lokasi nye ni?

    bandar putra, kulai, johor..

    NoktahHitam

    Mon 4 Feb 08 at 5:29 pm

  12. la kat ner eh

    bandar putra, kulai, johor..

    KNizam

    Mon 4 Feb 08 at 8:08 pm

  13. mcm2 ada.. beruang asia ada polar bear ada..
    alahai.. hihi..

    polar bear kawan ko tuh xkan ko x kenal beb?

    apis17

    Mon 4 Feb 08 at 8:14 pm

  14. salam bro, ada org carik umah sewa kat Johor kat blog saya, tapi tatau area mana, maybe u can email her at alissa_ma@yahoo.com …but tatau dia ni serious ke tidak, but just try email

    aha, arsaili itteww..
    ok, nanti me calling2 awek alissa ma itteww.. ekeke

    arsaili

    Tue 5 Feb 08 at 7:15 am

  15. insyallah ada la penyewa tu nanti

    insyaAllah juger..
    thank u bro singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg inih for d 1st time..

    alhaddad77

    Sun 10 Feb 08 at 6:07 am

  16. […] lepas ada dua orang makcik tanya tentang rumah sewa flat murah me itu. Bandar […]

  17. salam…sewa nyer brper?kt bndar putra?dkt2 ngan ioi mall ker?

    me dah balas email..
    iye, dekat dgn ioi mall itteww..

    reen.reen

    Thu 13 Mar 08 at 2:14 pm

  18. plz email the details… sya memang tgh cari umah sewa nie..
    klu dr jb dlm stengah jam jek kn?

    setengah jam kalo jalan x jem, kalo jem mau 2-3 jam.. uhuhu

    reen.reen

    Thu 13 Mar 08 at 2:18 pm

  19. bpe ratus sbulan???
    sy nk cr uma sewa di kawasan citu secepat mungkin..tapi pada harga yg murah..

    sewa sebulan RM250, deposit sebulan RM250, deposit api air RM100.. jadi, kalo nak masuk, kena bayar RM600..

    tasya

    Sat 29 Mar 08 at 3:08 pm

  20. saya kerja di ioi kulai
    sy tgh mncari uma sewa klo bleh sy mmg nk kwsan 2..sbb bleh jln kaki jerk pergi blik kje t..

    please send email to me.. yginsaf@lycos.com

    tasya

    Sat 29 Mar 08 at 3:10 pm

  21. […] hari ini me hendak mengambil duit deposit dan sewa untuk rumah murah flat me yg itu. Sudah tiga bulan rumah itu tiada […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: