Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

take a break

with 15 comments

have a black coffee, please

Hari ini me ke sekolah agama tempat aQi belajar itu. Ada kes dalaman. Tapi tak payahlah me heboh di sini.

Me pun sudah jumpa guru besar. Harap-harap masalah boleh selesai.

Alahai.

Advertisements

Written by en_me

Sat 2 Feb 08 at 12:02 am

Posted in ho hum

Tagged with , ,

15 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. me kena tarik nafas panjang.. kena kontrol kemarahan yg meluap-luap itu..

    en_me

    Fri 1 Feb 08 at 7:14 pm

  2. harap masalah selesai jugak..

    sabar ek

    harap dipermudahkan

    insyaAllah..

    inah

    Sat 2 Feb 08 at 1:21 am

  3. A school ‘bullying?’

    BTW that coffee definitely will keep you awake the whole nite!

    Have a nice w/end.

    have a gud weekend to u too..

    noushy syah

    Sat 2 Feb 08 at 4:41 am

  4. Sabar ye en_me..
    budak2 yg nak membesar kadang2 nakal..mcm saya jgak dlu..
    harap sumenye dipermudahkan..

    insyaAllah..

    cikf=)

    Sat 2 Feb 08 at 6:56 am

  5. Hello En. Me,
    Kanak2 nak ke remaja memang gitu..
    Nakal2 budak Nyer..
    Polar Bear Pernah disebat Oleh Daddy Polar BEar diatas main street fighter 2 kat Kedai Arked waktu kelas agama… Hehehe

    bro polar bear, afsal ko x wat blog kat luar dari friendster itteww? lecehlah nak ke sana.. (if u know what me means..)

    Polar Bear

    Sat 2 Feb 08 at 8:05 am

  6. “cik!!! kopi sattu!!!”

    kopi susu ker kopi o ker? bak lima poh hinggit! ahaha, gurau2 je sis

    lydiarayyan

    Sat 2 Feb 08 at 8:29 am

  7. potong elaun dia. hahahhaa…(kejamnye)

    boleh ker?

    azrn

    Sat 2 Feb 08 at 10:20 am

  8. Ehehehe, last time Mr Ah Fa bertekak kat kedai jahit baju kat Kluang pasal jahitan teruk, kain rosak sume.

    Kite ni kelakar orgnye, tapi bila sampai time hangin tu, menggeletar jugak le.

    Org kedai tu nak gaduh speaking English la pulak 😀 kelako betul bile teringat.

    Keh keh keh, untung dapat RM 200 lagi 😀

    kite cube protect our own rights.. kan

    Mr Ah Fa

    Sat 2 Feb 08 at 11:31 am

  9. kelat x kopi tuh??? hehehe…

    kelat lagi pekat memekatkan.. ehehe

    thank u bro, singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg inih..

    kelat

    Sat 2 Feb 08 at 8:58 pm

  10. Pekatnya kopi tu.. mcm tak sanggup nk minum.hehe

    kopi o kaoooowww namernyer.. ehehe

    ixora

    Sat 2 Feb 08 at 11:08 pm

  11. en. me
    normal la bdk2 ni..
    ntah2 like father like son kot,hehehe..
    krg dia dh besar..mesti dia cerdik..
    n for sure..dia akn insaf n jadi en. me yg insaf the junior..

    btw..that coffee come from skeleton coffee rite? i knal la cwn kedai i, hahaha..

    me no comment yet.. uhuhu

    - j o h a r i -

    Sat 2 Feb 08 at 11:08 pm

  12. Cantik gambar en me edit… terpikat uols! Hahhahaha

    korang nih sampai biler xkan puas ati.. me tampal gambar blur pun korang komen, me tampal cantik pun korang komen.. ahaha!

    Azhar Ahmad

    Sat 2 Feb 08 at 11:25 pm

  13. hehe saje apis melaporkan diri.. blog ari ni dah dibaca.. tq.. kuang3x

    polar bear suka frenster sebab bila buat post semua kawan2 dia boleh baca updates melalui email.. tak gitu..

    thank u atas laporan itteww, roger..

    polar bear nyer friensteer me tengok macam xder pelawat jer.. ekeke, jangan mare bro.. peace juger..

    apis17

    Sat 2 Feb 08 at 11:48 pm

  14. tak sabar nak tengok utk esok pulak.. haha jangan kering idea utk gambar2 best..

    ko tunggu lagi 5 minit bro..
    gambar dah nak kuar tuh.. ekeke

    apis17

    Sat 2 Feb 08 at 11:53 pm

  15. Uik.. Encik Me.
    Ada masalah dengan guru besar sekolah agama?
    Encik Me ini masih bersekolah kah? Waduh2..

    bukan me yg bersekolah, tp kerabat me yg itteww.. adudu

    alirfan

    Mon 25 Feb 08 at 4:29 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: