Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

forgotten owner

with 13 comments

you don’t have to be afraid [+ previous ]

Tempohari, me pernah cerita pasal ternampak mamat tertinggal kunci motor.

Sampai sekarang mamat motor itu tidak telefon me.

Samada dia ada kunci pendua. Atau dia takut dengan me.

Alahai.

Advertisements

Written by en_me

Mon 28 Jan 08 at 12:01 am

Posted in property

Tagged with , , ,

13 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Encik Me memang tak sesoai la bawak moto 125Z ittew, apa kata try Cagiva Mito?

    Zass!! Kata Melodi.

    Mamat tu misti ingat mat rempit mana nak minta hutang, sebab ada number tipon kat motornya, terkejut.

    Vroom vroomm!

    aha, me pernah pakai motor 125ZR lagik.. tapi hilang dicurik maling maner entah tahun lepas.. parking betul2 depan post pak guard kat rumah tumpangan iteww.. his his his.. sedey beb!

    Mr Ah Fa

    Mon 28 Jan 08 at 12:16 am

  2. Lorr, da banyak hari mamat tu tak tepon2 pn? Abestu beliau balik ngn apa hari tu? kalo ada kunci pendua takpe la. kalo takde? Ntah2 beliau ingat Along yg amik kunci beliau tu. ekeke

    dhik ixora iteww,
    ntahlah, me x tahu.. mungkin dia takut me mintak pampasan sebab jumper kunci motor dier tempoari.. uhuhu

    ixora

    Mon 28 Jan 08 at 1:00 am

  3. mamat tu ingat along ambil kot…

    agaknyer..

    ryann

    Mon 28 Jan 08 at 3:30 am

  4. percaya atau tidak apis dah khatam baca semua page dari tahun 1997 sampai yg ni latest.. sekarang dah tau nama penuh me (agak2 je) ada dalam suratkhabar metro tu kan? okes pasal ujian menaip dah test average 30wpm max 40wpm sama mcm kawan2 lain jugak.. anyway keep up good blog..
    tumpang lalu.. ๐Ÿ™‚

    wow! me doesn’t know what to say maa..

    apis17

    Mon 28 Jan 08 at 3:36 am

  5. p:s/ sebenarnya minat pasal mecedes tu aja.. kalau boleh nak dapat jugak sebijik sama mcm me.. hikhik..

    ihihi.. ada orang iteww kata mercedes iteww materialistik..

    apis17

    Mon 28 Jan 08 at 3:41 am

  6. apsal plak takut..bro makan orang nie.. hehe..

    mungkin owner motor iteww takut me mintak pampasan kot.. ehehe

    thank u bro afham abdulrahman, singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg inih..

    afham

    Mon 28 Jan 08 at 7:20 am

  7. ROKIAH ke name mamat itteww? ahaks.

    btw, en_me ni yg pakai baju biru tu ke kat dlm gambar entry bawah ni? ๐Ÿ™‚

    ahaha, ROKIAH iteww namer makcik kat pejabat pos yg wat cetakan roadtax iteww laa.. x cayer ko check roadtax kete atau motor ko..

    anyway, me xde dlm gambar entri dibawah iteww.. entri lain2 ader kott.. ehehe

    muzem

    Mon 28 Jan 08 at 11:29 am

  8. very nice pic la en. me
    mmg cantik..
    pki camera ape ek?

    thank u bro johari iteww..
    me pakey canon eos 40d.. kalo sudi, bacalah page me pasal ‘me yginsaf and I’ iteww >> CLICK

    thank u singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg inih for d 1st time bro!

    - j o h a r i -

    Mon 28 Jan 08 at 11:45 am

  9. Hummm, moto dia masih kat situ ker?

    me dah check, moto dier dah xder.. confirm!

    Azhar Ahmad

    Mon 28 Jan 08 at 1:43 pm

  10. aiseh… ade gak mamat yg x sayang motor sendiri…

    dier terluper laa bro luccadjiwa iteww..

    luccadjiwa

    Mon 28 Jan 08 at 2:17 pm

  11. en_me si pencurik kunci motor… ahahhah

    dulu masa belaja kt um slalu jek tgk kunci tertinggal kt moto… ye la suma nk cepat, taruk helmet pastu lupa nk amik kunci, hihi

    skrg pon slalu nmpk gak, tp aku yg baik hati tolong sorokkan kunci dia bwh helmet dia, sbb aku pon penah gak 4,5,6 [hrm, ntah brapa kali la] tertinggal kunci moto, tp sekali jek kene saman oleh en. guard yg baik hati sbb tlg simpankan kunci motorku… sambil meninggalkn surat cinta bewarna merah, hikhik…

    mayb dia xjumpa no tepon en_me itu…

    alahai, xperlah, dilainkali me xkan ambil kunci iteww.. me akan ambil motor iteww bawak lari jauh-jauh.. leh jual kat tokey besi buruk.. lima posen sekilo beb!

    anakkawi

    Mon 28 Jan 08 at 2:17 pm

  12. he he..en.me..

    bagi je la motor tu kat saya, walaupun ku tiada lesen motor, kalau diberi ku ambil juga.. ha ha haha

    ehehe, supaya ko leh jual kat tokey besi buruk itewww ker chik chentahati.. koser

    chentahati

    Mon 28 Jan 08 at 4:31 pm

  13. me, amcam ada jumpa motor rege RM500 tak? ahib nk angkat satu ma… huhu penat berjalan kaki ke kelas ni

    uhuhu, ko jalan jer laa ke kelas iteww..
    me dulu zaman soklah rendah kena berjalan juger ke soklah yg jauhnyer 3 kilometer iteww.. tanah merah, kalo ujan kena lecak kena becak lagi ..

    tapi me rasa motor rege RM500 ader kot kat kedai motor secondhand..

    ahib0205

    Mon 28 Jan 08 at 11:03 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: