Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

jigsaw puzzle

with 8 comments

solving puzzles is easy for some

Masa makan malam di restoran [ kfc ] itu, [ aBo ] (6) dapat mainan jigsaw puzzle.

aBo teruja sangat hendak selesaikan puzzle itu. Dan aBo [ lebih cepat ] mencantumkan kepingan puzzle itu berbanding yang lain.

Alahai.

Written by en_me

Tue 25 Dec 07 at 12:05 am

Posted in games

Tagged with ,

8 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. kfc, sampai menjilat jari

    yginsaf

    Sun 23 Dec 07 at 10:51 am

  2. Ahahahah, tak apa. Tandanya, pinter otaknya wak…

    insyaAllah kang..

    Azhar Ahmad

    Tue 25 Dec 07 at 5:08 am

  3. ‘Kawan’ ibarat jigsaw puzzle. Kalau hilang salah satu kepingan, akan tak cantiklah “gambar” yg bakal dihasilkan. Justeru, jagalah kepingan-kepingan jigsaw puzzle yg sungguh ‘bernilai’ itu!

    good friends are hard to find..

    muzem

    Tue 25 Dec 07 at 8:50 am

  4. terima kasih tumpang lalu di web saya yg biasa2 aje. janganlah terus berlalu pergi. singgahlah selalu. uniklah blog yginsaf

    insyaAllah, moga kita bisa jadi cyberfriend yg baik..
    kalo unik n best, cakap ngan kawan2.. kalo x best, cakap ngan me..
    cheers!

    ryann

    Tue 25 Dec 07 at 5:45 pm

  5. wah.. bagus ni. otak die punyai analisa yg baik. ajar die jadi engineeršŸ˜‰

    ps: suatu ketika dulu aku pon kaki jigsaw, siap cantum dgn lain jadi mosaic!

    wahh, terrernye ko! boleh jadi terrorist nih.. ekeke, gurau2 je bro..

    NoktahHitam

    Tue 25 Dec 07 at 7:50 pm

  6. bagus tuh. bebudak neh cepat tangkap puzzle2 camni. hehehehehešŸ™‚

    x sumer budak leh tangkap cepat puzzle2 mcm tuh..

    KNizam

    Tue 25 Dec 07 at 8:10 pm

  7. jigsaw puzzle best..

    tumpang lalu juga..hehe..selalu selalu la visit my blog juga ye ? ^^

    puzzle lain pun best gak..
    thank u singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg ini..

    Irdzra

    Tue 25 Dec 07 at 11:29 pm

  8. sy penah b’usaha gak nak completekan puzzle yg 500pcs tu,tp xpenah bjaye..huhu
    berpinar mate mencari2 yg match..huhu

    me dulu ada kawan yg suker giler main game ps2, kalo dh main, dia pastikan dia berjaya ke level yg terakhir, sampai x tidur malam walopun esok keje beb!
    me pulak, kalo sekali x berjaya, me dh give up, main benda lain lagi best mcm update blog ni ker.. ekeke

    cikf=)

    Wed 26 Dec 07 at 11:48 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: