Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

pc fair darul takzim

with 9 comments

very very fofular fair maa

Me pergi pc fair jb itu semalam. Ramainya orangramai. Ehehe.

Tujuan utama, mQ hendak beli external hardisk dan tetikus (usb).

Me tidak jumpa kad memori ‘compact flash’ untuk kamera me. Me terbeli lah juga CD-RW kosong yang itu.

Alahai.

after one trip around the fair, fast food is a must

Written by en_me

Mon 17 Dec 07 at 12:01 am

9 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. bayaran parking tempat letak kereta = RM4 sekali masuk beb..

    yginsaf

    Sun 16 Dec 07 at 7:27 am

  2. tak tahu pun ada pc fair..heheheh..
    saya dok kat UTM, Skudai

    muhammadridwanto

    Mon 17 Dec 07 at 1:37 am

  3. Saya dah tak lalu nak p PC FAIR sebab sesak gilerr… last2 kalo ade pc fair kat klcc tuh hubby aje yg pergi🙂 dia snaggup redah sampai 2 hari pergi sbb tak habis round kata nya🙂

    Ayu

    Mon 17 Dec 07 at 10:06 am

  4. haha… dan kerana parking itu RM4 jugalah, x jadik nak pi itu pc fer… kekeke… trus ubah arah pi makan eskrem… lagik besh… cejuk cejuk makan eskrem… ujannnn…

    Delaila

    Mon 17 Dec 07 at 1:13 pm

  5. hujan giler di JB ..

    muhammadridwanto

    Mon 17 Dec 07 at 5:57 pm

  6. wahhhhh dah sampai ke persada johor eh pc fair ni. heheheh best wooo

    KNizam

    Mon 17 Dec 07 at 8:29 pm

  7. wahaha… pc fair mmg sesakkk..!

    kat kl ni pon tak larat dah nak layan..haih~

    azreen

    Mon 17 Dec 07 at 9:41 pm

  8. warrrghhh?!

    bile ntah nye pc fair?
    ish duduk dalam tempurung kah aku?

    lydiarayyan

    Wed 19 Dec 07 at 1:14 pm

  9. kalau kat kl, kawan saya cakap pegi malam terakhir lagi best. orang tak ramai, harga pun kurang..

    mucs

    Mon 24 Dec 07 at 3:22 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: