Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

top five posts

with 7 comments

bendera merah ada makna
pulau batu, tanjung balau

Berikut adalah entri blog me yang paling popular sejak 30 hari yang lampau:

Title Views
restoran tupai tupai (6th Oct 2007)
48 More stats
me, yginsaf and I (About Me)
40 More stats
bunga orkid (24th Nov 2007)
35 More stats
my taste (9th Nov 2007)
30 More stats
happy birthday to me (5th Dec 2007)
29 More stats

Terimakasih untuk kawan-kawan yang singgah-singgah, jenguk-jenguk, dan komen-komen blog me yang ini selalu. Terutama kepada bro Azhar Ahmad yang tidak jemu-jemu ‘monggo mampir’ ke teratak me yang usang ini hampir setiap hari.

Dan yang selalu membaca blog me sebagai sarapan pagi walaupun tidak meninggalkan jejak, me juga ucapkan berbanyak terimakasih daun keladi. Korang semua buat me happy.

Written by en_me

Sun 9 Dec 07 at 12:05 am

Posted in ho hum, links

Tagged with , , ,

7 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. me pun tidak tahu kenaper restoran tupai-tupai itu amat popular..

    yginsaf

    Sun 9 Dec 07 at 6:57 am

  2. salam en me..nampaknya banyak betul org singgah kat sini. Lain lah blog saya yg selalunya disinggah oleh org yg dikenali sahaja.🙂

    keep it up!

    athirah

    Sun 9 Dec 07 at 9:15 pm

  3. I am here to make your statistic. I commented the same in your previous entry just now. Silap tompet!

    GAB

    Mon 10 Dec 07 at 12:00 pm

  4. woahhhhhh.. dasyat tu… keep on blogging then!

    4g1rlt3lls4ll

    Thu 13 Dec 07 at 12:03 pm

  5. mama ni silent reader blog awak…lama x jenggah n byk n3 tertggl…

    mamaranggie

    Thu 13 Dec 07 at 3:47 pm

  6. salam kenal brother

    arsaili

    Thu 13 Dec 07 at 4:59 pm

  7. gmba tu diambil di mana eh??
    mcm penah nmpk plak

    iziana

    Fri 14 Dec 07 at 3:07 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: