Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

orchids garden

with 6 comments

very cheap entrance fee

Iye, me pergi ke taman orkid di tasik perdana itu tengahari semalam.

Me pergi dengan aJi, kawan yg punya hobi sama dengan me, iaitu mengambil gambar. aJi guna Nikon D200.

Bila me sampai memang me tahu kena bayar RM1, tapi penjaga kaunter tiada pula. Jadi, me dan aJi masuk percuma la pula.

Alahai.

terkini: bila me perhatikan baik-baik papan tanda itu, memang masuk adalah PERCUMA selain dari hari sabtu, ahad dan kelepasan am. memang sempoi!

Written by en_me

Thu 22 Nov 07 at 12:07 am

Posted in photography

Tagged with ,

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. selamba je masok..boley ke? hehehe… its ok..bukan salah kite pon. sapa suruh tak jaga,kan?

    azreen

    Thu 22 Nov 07 at 1:47 am

  2. #azreen,
    gate dia pun bukannya berkunci pong.. ehehe

    yginsaf

    Thu 22 Nov 07 at 8:05 am

  3. Ha ha…aJi mana pulak nih????? macam biasa ku dengar nama itu!

    Chentahati

    Thu 22 Nov 07 at 8:32 am

  4. #chentahati,
    ala aji mael itu.. aji yg duda anak tujuh itu..

    thank u 3x singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg ini..

    yginsaf

    Thu 22 Nov 07 at 5:56 pm

  5. jeles sggh dgn D200 aji tu..huhuhu..

    nampak aji keluar dgn beg pac ms lunch..ingat halfday. skali en me juga dtg dgn bag pac itu. sah2 la nak pegi polish up skill amek gamba! ahhaha..

    btw, mn gambar nye??

    athirah

    Thu 22 Nov 07 at 9:20 pm

  6. #dhik thirah,
    gambar bunga2 orkid kat dalam server..

    yginsaf

    Fri 23 Nov 07 at 8:06 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: