Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

happy birthday

with 10 comments

happy birthday to you

Me tidak tahu. Dhik thirah itu menyambut harijadinya semalam.

Dan me mohon maaf kerana tidak dapat menolong mengajar berkenaan ‘pages’ untuk ditampal di blog dhik thirah itu.

Alahai.

Advertisements

Written by en_me

Fri 16 Nov 07 at 12:08 pm

Posted in birthday

Tagged with

10 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. anyway, semoga dimurahkan rezeki dan dipercepatkan mendapat jodoh itu..

    yginsaf

    Fri 16 Nov 07 at 8:48 am

  2. rajin sungguh cik athirah ni bekerja ye…..

    dal_sonic

    Fri 16 Nov 07 at 1:31 pm

  3. Ahhha, kim salam kat Thirah. Katakan budak UTM kim salam.. Kalau di stud sc comp, rasanya dia kenal saya kottt…

    Azhar Ahmad

    Fri 16 Nov 07 at 2:19 pm

  4. #azhar,
    insyaAllah..

    alahai, ko lawat je blog dia tuh.. bukannye susah pong! (macam iklan tv tuh)

    yginsaf

    Fri 16 Nov 07 at 2:48 pm

  5. #chik dal,
    dhik thirah memang rajin, me yg selalu kaco2 dia wat keje..

    yginsaf

    Fri 16 Nov 07 at 5:48 pm

  6. tirah ni mmg rajin dari kat UTM lagi….asal gi bilik dia je…mesti tgh study….huuhuhu….bknmacam saya….asyik jalan2 je…..

    dal_sonic

    Fri 16 Nov 07 at 9:02 pm

  7. ehh..ade pulak special entry utk saye ye.

    btw, thank la en me. takkan sy nak promo birthday sy kot haritu…hihihi.

    dal : amboi cik dal, pandai nye kamu.. kita bukan penah jadi roomate ke dulu.. aku pun slalu jalan2 cari makan jugak le.

    athirah

    Fri 16 Nov 07 at 9:55 pm

  8. #dal,
    all work and no play, make me a dull boy

    yginsaf

    Sat 17 Nov 07 at 7:17 am

  9. #dhik thirah,
    semoga tercapai apa yg dihajati .. cheers!

    yginsaf

    Sat 17 Nov 07 at 7:18 am

  10. […] cuba ajak aJi dengan kameranya itu. Tapi aJi tidak hendaklah pula. Takkanlah me hendak ajak dhik thirah la pula? Oleh kerana itu, me ke sana seorang diri dengan skuter me yang setia itu. Cuaca agak panas […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: