Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

bee

with 6 comments

the feet are getting stronger

Yaasir sudah berumur tujuh bulan.

Sejak minggu lepas mQ ajak me dan kaum kerabat pergi menonton wayang kartun bertajuk “Bee Movie”. Tapi me rasa tidak berminat.

Semalam me belikan vcd cap lanun itu untuk aBo dan aQi tonton di rumah. Budak cina vcd lanun haram*jadah tu suruh beli 3 cuma RM10 saja. Tapi me pun kurang tengok vcd atau dvd sebab gambar yang kurang jelas.

Alahai.

Written by en_me

Mon 12 Nov 07 at 12:04 am

Posted in family

Tagged with , ,

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. lebih baik me tonton hbo cinemax kat astro.. lagi clear beb..

    yginsaf

    Sun 11 Nov 07 at 6:27 pm

  2. Ahhha, yang mahal biasanya elok dari yang murah…. Eheheheh….

    Azhar Ahmad

    Mon 12 Nov 07 at 12:46 pm

  3. Iye azhar, quality matters..

    Yginsaf

    Mon 12 Nov 07 at 9:40 pm

  4. pada aku citer bee movie ni xde la best sgt..tp boleh la kalu nak layan

    M1N4M1

    Tue 13 Nov 07 at 7:49 pm

  5. me x tengok pun..

    layan bebudak jer..

    yginsaf

    Tue 13 Nov 07 at 7:54 pm

  6. […] juga ada beli DVD aram*jadah cerita ‘Jumper’. Me dah tonton guna laptop apple me yg itu. Good but not great, me […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: