Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

serving

with 8 comments

serving the meal also needs to be fine

Minggu yang baru lepas, me hadiri sessi ‘project review’ itu.

Hari Rabu, pengurus projek pesan pizza hut untuk makan tengahari.

Petang khamis kelmarin, pengurus projek berbesar hati bawa me dan seluruh warga mesyuarat makan tengahari di Secret Recipe lah pula. Tapi malang nasib me, pelayan gendut itu tumpahkan air epal hijau atas baju me. Tapi me tidak melenting. Lagipun pelayan gendut itu minta maaf pada me. Memang silap dia yang gabrah.

Alahai.

Written by en_me

Sun 4 Nov 07 at 12:05 am

Posted in food

Tagged with , , , ,

8 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. pelayan gendut tu bilang nak bayarkan makanan me, tapi me x kisah sebab pengurus projek yg bayar semuanya.. kira suwey nasib me hari itulah..

    yginsaf

    Sat 3 Nov 07 at 7:38 pm

  2. alahai, sian.. saya tak pernah lagi la mengalami situasi sebegitu..

    mucs

    Sun 4 Nov 07 at 9:10 am

  3. Tak apa, qada` qadr kan kita tak tahu…. Apapun, tuan bersyukurla, ada orang banjer makan… Huhuhu…

    p/s TEringat mee tomyam ngan nasi ayam black pepper secret recipe. Syedapp!!

    Azhar Ahmad

    Sun 4 Nov 07 at 11:22 am

  4. #mucs,
    bertuahnya engko..

    yginsaf

    Mon 5 Nov 07 at 10:22 am

  5. #azhar,
    ader orang x cayer qada’ n qadar ketentuanNya..

    yginsaf

    Mon 5 Nov 07 at 10:24 am

  6. Mahal tu…

    SI DUGONG

    Wed 7 Nov 07 at 8:27 am

  7. mungkin baju ko teringin dibasahi air epal hijau kot..

    M1N4M1

    Wed 14 Nov 07 at 7:51 pm

  8. #minami,
    terhingin.. hmm, macam lagu shima itu

    yginsaf

    Thu 15 Nov 07 at 7:54 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: