Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

primax

with 11 comments

Is Petronas Primax 3 really a good petrol ?

Sudah sebulan me tidak isi petrol di stesen petronas itu.

Me selalu singgah di shell lah pulak. Sebab me sedang mengadu nasib kalau-kalau menang peraduan pergi ke UK menyaksikan grand prix disana.

Tapi kelmarin me singgah juga di petronas itu sebab tangki cikcity sudah mencecah tanda E dan me khuatir kalau tidak sempat singgah di shell. Tapi me isi RM20 saja.

Alahai.

Advertisements

Written by en_me

Sat 20 Oct 07 at 12:03 am

Posted in transport

Tagged with , , ,

11 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. di borang pertandingan itu, me pilih grand prix great britain sebab monaco xde dlm pilihan itu..

    kalau me menang peraduan, saper nak ikut?

    yginsaf

    Fri 19 Oct 07 at 10:17 pm

  2. Aku aku.. Kuih3.

    Affuan

    Sat 20 Oct 07 at 8:23 am

  3. Selamat Lebaran Aidilfitri!

    Saya sudah lama boikot Petronas kerana perkhidmatan yang kurang memuaskan, cuma jika terpaksa dalam keadaan tertentu. Punca: Setiap kali ke Petronas, ada saja masalah dengan alat kad kredit, dan alat itu pula lembab. Tandasnya pula selalu kotor!

    rastom

    Sat 20 Oct 07 at 10:23 am

  4. #affuan,
    selamat pagi sabtu yg sendu..

    #rastom,
    selamat pagi sabtu juga..
    petronas bukanlah monopoli, ko bole beli petrol kat stesen lain.. malaysia negara merdeka..
    tandas kat mana2 pun kotor cuma tandas hiway PLUS je bersih dan semerbak harumnya!

    yginsaf

    Sat 20 Oct 07 at 10:54 am

  5. Hohohoh, berenti jugak kamu di petronas….

    Eh, lupa, tima kasih kerana bertandang ke teratak nurani, dan selamat hari raya….

    ubie79

    Sat 20 Oct 07 at 4:44 pm

  6. #ubie79,
    singgah jugak kamu di pondok blog me yang buruk nih.. ihihi

    btw, me bukan anti-petronas, cuma bulan nih bulan peraduan shell lah pulak.. dulu masa peraduan merdeka petronas, me singgah ke sana selalu..

    yginsaf

    Sat 20 Oct 07 at 8:18 pm

  7. kalo ade monaco dlm pilihan tu kan ke best.. 🙂 pegi free beb!

    athirah

    Sat 20 Oct 07 at 9:57 pm

  8. #dhik thirah,
    me harap2 dpt gi monaco nanti atas arahan boss me yang itu.. xyah main2 peraduan lagi.. ihihi

    no gosip2 one k..

    yginsaf

    Sun 21 Oct 07 at 4:15 am

  9. en me,
    bila keputusan peraduan merdeka petronas tu dikeluarkan?

    hairani

    Mon 22 Oct 07 at 4:04 pm

  10. […] me akan jadi pelanggan setia petronas untuk beberapa bulan […]

  11. […] me akan jadi pelanggan setia petronas untuk beberapa bulan […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: