Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

perfume

with 5 comments

Gorgeous new Oriental fragrance, ‘Provocative Woman’ from Elizabeth Arden, is embodied by Catherine Zeta-Jones [+ commercial – cair beb ]

Hari Ahad, me dan kerabat pergi membeli belah di Grand Parkson itu.

Kami sampai di sana jam 1 petang, orang tidak ramai lagi. Me tengok kedai-kedai yang menjual vcd atau dvd haram pun sudah buka, tapi tiada vcd/dvd movie yang dipaparkan secara terang-terangan lagi. Sambil menjerit-jerit mencari pelanggan, ulat-ulat itu menunjukkan bilik rahsia dibelakang kedai mereka, sambil menghulurkan kaedah baru bisnes mereka.

Mereka sekarang sudah guna bisnes kad la pula. Tapi me tak heran.

Alahai.

Written by en_me

Mon 8 Oct 07 at 12:01 am

Posted in links, shopping

5 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. But Catherine Zeta-Jones and Michael Douglas seem to have a very unique relationship..

    yginsaf

    Sun 7 Oct 07 at 1:04 pm

  2. sejak ada astro, haku tak beli lagi vcd/dvd haram*jadah itu..

    neko chun

    Mon 8 Oct 07 at 2:14 pm

  3. alamak..saya dalam pencarian dvd pirate siri prison break.. kat mn port itu en me?? hihihihi

    athirah

    Mon 8 Oct 07 at 10:43 pm

  4. #neko, Me pun x suker sbb gambr x clear..

    #dhik thirah, kat imbi plaza pun byk juga, tp me dah lama x gi sana.. Nanti me tolong tengok2kan k

    Yginsaf

    Tue 9 Oct 07 at 12:02 am

  5. kaedah tersebut telah lama dipraktikkan di holiday plaza, jb. sarang lanun terbesar di jb. banyak kali kena rush but still surviving. tapi sekarang tak tau la. dah lama tak pergi..

    me plak, kalau tak pegi tengok wayang, download aje.. bittorrent rules!

    mucs

    Tue 9 Oct 07 at 5:57 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: