Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

reinforcement rings

with 13 comments

Made from white paper or durable, transparent or white polypropylene (PP), Reinforcement Rings strengthen punched holes in documents and protect them.

Peralatan alat-tulis me di pejabat yang baru ini nampaknya sudah cukup.

Tapi pengalaman me yang silam, me memerlukan reinforcement rings yang mudah diletakkan di arc file me itu supaya lubang kertas yang ditebuk itu tahan lama.

Tapi me tidak pasti samada kerani jabatan me, sRn itu ada simpan dalam stok. Jadi, petang semalam me pergi berjalan sekejap ke kedai buku MPH dan beli sekotak (RM5.60).

Alahai.

Written by en_me

Fri 21 Sep 07 at 12:04 am

Posted in work

13 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Kemas rumah di waktu senja,

    Anak buaya naik mencuri;

    Emas intan ada harga,

    Budi bahasa sukar dicari.

    yginsaf

    Fri 21 Sep 07 at 12:27 am

  2. 1st time masuk site ni.. knp sumernye insaf…😉 insaff.. insafff.. nway, good luck!

    iu

    Fri 21 Sep 07 at 3:28 pm

  3. iu, me insaf dengan kelemahan diri me disisiNya.. Thank you for dropping by..

    yginsaf

    Fri 21 Sep 07 at 4:25 pm

  4. assalamualaikum,
    Bagus letak reinforcement rings ni, memang lubang kertas tak mudah terkoyak. Tapi en. me tak apalah sebab kerja tempat baru. Kertas dalam file saya tu banyak sangat2..kena upah students tolong lekatkan. Tahan lama dan nampak lebih kemas.

    Anyway…Wish you all the best in what ever you do.

    Thanks for give comment on my blog.

    Nurul Husna

    Sat 22 Sep 07 at 10:25 am

  5. en me, sy juga beli sendiri reionforcement rings itu..huhuu (still ada dalam drawer tak abih2 lagi)🙂

    athirah

    Sat 22 Sep 07 at 12:38 pm

  6. reinforcement –> typing error

    athirah

    Sat 22 Sep 07 at 12:39 pm

  7. #nurul, biasanya me letak reinforcement rings itu pada kertas yang mula-mula je disetiap bahagian.. ataupun pada kertas yang mengandungi maklumat penting..

    yginsaf

    Sat 22 Sep 07 at 1:07 pm

  8. #dhik thirah, naper x ckp me xyah nak gi beli.. huhuhu..

    yginsaf

    Sat 22 Sep 07 at 1:08 pm

  9. assalamualaikum,

    tak sangka pulak tajuk ni boleh jadi mcm best..tapi tak nak cakap ttg reinforcement rings dah..

    Nak menyambung ukhuwah dengan sis athirah kat sini boleh?
    🙂 salam ukhuwah athirah.

    Nurul Husna

    Sat 22 Sep 07 at 5:35 pm

  10. husna, boleh..ape salahnya..🙂

    athirah

    Sun 23 Sep 07 at 12:46 am

  11. tu lah en me, lain kali tnylah dulu ade ke tak.. hihihi..😉

    athirah

    Sun 23 Sep 07 at 12:57 am

  12. #ixora n #dhik thirah,

    silakan silakan..
    buatlah mcm rumah sendiri..

    korang nak me buatkan air kopi ke air teh ke? hihihi..

    yginsaf

    Sun 23 Sep 07 at 5:12 am

  13. verstärkungsringe…..teringat masa dulu2 duduk kt german….

    iznan

    Wed 17 Oct 07 at 5:25 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: