Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

scooter mania

with 3 comments

Me can tell you that me favorite color is not green. Me is creative.

Pagi semalam me hantar skuter me pergi cuci (RM4).

Sudah lebih enam bulan me tidak cuci skuter me. Aduhai.

Ditempat kerja yang baru ini pun, me dah jimat duit sebab tidak kena bayar parking. Lagipun me parking di basement dan masih tidak kena hujan panas.

Sudah lebih 4 tahun usia skuter me. Me sayang skuter me.

Tapi me tidaklah tergamak hendak namakan blog me menjadi mamatskuter dot wordpress dot com lah pulak.

Me tends to put me heart into what me do. Me loves me scooter.

Written by en_me

Mon 10 Sep 07 at 1:42 am

Posted in transport

3 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Scoot, Scoot, Scooter… Safe, Safe, Safer…

    yginsaf

    Sun 9 Sep 07 at 5:46 pm

  2. untung yer…tak yah bayar parking…simpan duit banyak-banyak tau…

    aw

    Wed 12 Sep 07 at 1:42 pm

  3. kaya yer company u….boleh dapat free parking. nak cari company yang macam tu jugak la….

    aw

    Wed 12 Sep 07 at 1:43 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: