Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

Archive for July 2007

wedding invitation – rengit

Ahad.
Me batuk2 sejak seminggu. Pagi semalam dah jumpa doktor. Doktor dah kasi ubat.

Pagi ni me tidur. Pukul 11, bertolak ke Rengit, pergi ke jemputan kahwin anak saudara Wak Buang (sepupu me.)

Atok dan nenek dah ada kat sana.

Lepas tu, kami terus balik ke rumah. Me sambung tidur sampai kul 6 petang.

Lepas tu, kami pergi Tesco, beli barang dapur dan makan.

Sampai kat rumah, mQ cakap dia dah masak mee hoon.

Advertisements

Written by en_me

Sun 29 Jul 07 at 10:07 pm

Posted in family, myself

Tagged with , , , ,

Giant Oh Giant


Depan rumah lama kami, dah ada Tesco baru.

Depan simpang lampu trafik, betul-betul depan Tesco baru itu, Giant dah tampal iklan besar dia, dua-dua belah jalan.

Written by en_me

Sat 28 Jul 07 at 5:34 pm

Posted in miscellaneous

Yaasir: 130 Days

aBo dan Yaasir baring sama-sama. Yaasir berumur 130 hari.

Written by en_me

Sun 22 Jul 07 at 1:46 pm

Posted in family

Simpang Renggam

Semalam kami pergi jalan-jalan. Mula-mula tengok rumah sewa – rumah flat murah kat bandar K, kemudian menghala ke utara, melalui pekan KS.

Ingatkan nak ke BP, tapi me letih, sampai simpang SR, kami singgah KFC untuk lunch.

Lepas tu, kami balik ke rumah.

Written by en_me

Mon 16 Jul 07 at 10:58 am

Posted in family, property

Tagged with ,

Harry Potter – The Order of Boring

Malam tadi lepas ambik aQi dari mengaji, kami sekeluarga gi tengok Harry Potter.

Me sebenarnya nak tengok Die Hard 4.0, tapi kesian kat mQ nak sangat tengok Harry Potter itu.

Punyelah boring cerita sampai aQi tertidor dalam panggung. Berdengkur lagi…

Written by en_me

Sat 14 Jul 07 at 11:59 pm

Posted in family, ho hum, movies

Yaasir: 115 Days

Yaasir berumur seratus lima belas hari – hari ini. mQ sibuk cari susu tepung untuk yaasir.

Written by en_me

Sat 7 Jul 07 at 7:20 pm

Posted in family

Transformer The Movie


aQi kat depan poster, tunggu Transformer The Movie kul 9.50malam.


Me dan yaasir berumur 3 bulan setengah.

Written by en_me

Mon 2 Jul 07 at 9:32 am

Posted in family, movies