Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

Archive for February 17th, 2007

Masalah Kerja

Balik dari bandar K, me terus balik rumah, tidur kejap dalam pukul 2 tengahari. Pukul 3.15petang, kawan sekerja telefon masa me tengah terbongkang tidur tadi. Me taklah mengamuk, tapi benganglah jugak..

Nirza: Sori ganggu, nak mintak tolong sikit..
Me: Ok, takpe.. Apa dia?
Nirza: Camana nak buat Autocad drawing?
Me: Kau kena edit satu file.. and dxf .. bla bla

Biasanya diaorang call handset, tapi sebab hari nih hari Sabtu, me offkan handset, jadi, diaorang call rumah lah pulak..

Advertisements

Written by en_me

Sat 17 Feb 07 at 7:23 pm

Posted in work

Tagged with , ,

Rumahku DiSewa

Akhirnya, hari nih, lepas lebih 4 bulan rumah sewa me yang di bandar K dikunjungi bakal penyewa India. Mula-mula janji pukul 10pagi me tunggu kat rumah tuh, pukul 9.40pagi, me dah sampai sana, sempat ganti (tukar) cermin yang pecah kat dapur. Tunggu sampai pukul 10.10pagi, masih tak datang jugak bakal penyewa tuh. Bila me call, dia kata tengah tunggu abang dia – rupa-rupanya dia sendiri yang nak sewa.

Lepas tawar-menawar, akhirnya me sewakan juga rumah murah tuh dengan harga RM20 lebih murah.

Written by en_me

Sat 17 Feb 07 at 7:19 pm

Posted in property

Tagged with , , ,

apple mac for sale

Me nak jual komputer Apple PowerBook G4 yang dibeli pada 2004. Selama ini me gunakannya hanya untuk tujuan berinternet sahaja.

Ada sesiapa berminat?

PowerBook G4/1.33GHz 12″ Notebook dengan 12.1″ 1024×768 LCD, 256MB RAM, 40GB hard drive, dan superdrive.

Terkini: nampaknya tiada yang berminat.

Written by en_me

Sat 17 Feb 07 at 7:18 am

Posted in technology

Tagged with , , , ,