Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

Jutawan Jawa Johor

Baru hari Isnin yang lepas, me cuti pasal beli nombor JJH kat JPJ johor. Pagi ni me pegi JPJ Johor lagi, amik cuti satu hari, sbb kena register kete. Sampai kat JPJ me tengok punyelah ramai org Q up! Rupa-rupanya dia org nak beli nombor JJJ, termasuklah sorang cikgu yg berbaris depan me. So, me tukar lah nombor plat kete me dari JJH ke JJJ.
Kul 11.30, ada press man interview me , tanya macam2. Me pun kelentong laa. Harap2, esok keluarlah lagi muka me kat paper. Glamour ek! [+ actual news ]
Sbb terlampau ramai org, makcik kat kaunter tuh suruh dtg Isnin nanti! Alamak, kena cuti lagi! Tapi makcik tuh kata, dia cuba tolong dan petang tadi me dpt ambik geran dan roadtax baru me .

Advertisements

Written by en_me

Sat 15 Oct 05 at 1:22 pm

%d bloggers like this: