Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

bad cikcity

Tadi, lepas balik dr kedai, cikcity me buat hal lagi. Masa nak ambik brg kat bonet belakang, tiba2 dia punye boot jatuh sendiri. Berdarah hidung me. Sebelum nih pun pernah kena jugak, tapi x lah seteruk nih.

Banyak hal pulak si cikcity nih, x mcm Proton me yg lain-lain. Mula-mula dulu dia punye air-con (tiba-tiba x sejuk), then dia punye auto-window sebelah driver (x boleh naik), then dia punye gear keras sgt (kena ganti 2 kali baru ok). Lepas tuh kena langgar org lagi… ceh, cabaran agaknya tu untuk me jaga lebih baik..

Written by en_me

Sun 14 Aug 05 at 4:03 am

Posted in transport

Tagged with ,

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. wuuhu.. sian yang insaf ni.. banyak problem.. so far my cik ct blum buat hal ape2.. hopefully tader lah…

    naiza

    Mon 20 Nov 06 at 12:00 am


Comments are closed.

%d bloggers like this: