Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

Cuti-cuti Malaysia Day 1

Semalam raya cina dan me baru baik dari demam. Kul 11 pagi tadi me bertolak dari rumah. Sampai Mersing kul 1.30 ptg, makan tengahari kat Medan Selera. Lepas makan tuh, ada eksiden pulak lepas jambatan dekat medan selera– motor dengan motor, nasib baik takde yang maut.
Punye lah susah cari chalet… dari Kuantan sampai ke Kerteh semua full house. Me rasa me berhenti hampir semua hotel n chalet, dari Hotel Seri Malaysia Kuantan, Vistana Hotel, Awana Kijal dan Cherating punye chalet-chalet.
Sampai Kerteh kul 6.30 ptg, dah nak maghrib. Me teringat ada Kerteh Lodge yang me pernah lepak 4-5 tahun dulu. Dah ada McDonalds dan Petronas gas station kat depan dia. Tapi apartment tuh masih cam dulu, buruk je luar dan dalam.

Written by en_me

Fri 11 Feb 05 at 1:02 pm

Posted in travel

Tagged with , , , ,

%d bloggers like this: